X

ΑΕΚ: “θρίλερ” με την τύχη του Κετσπάγια

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στη μέρα. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης.

Ant1news

Μπορεί η ΑΕΚ να πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα, εκεί όπου έχασε ο κυριότερος διεκδικητής του τίτλου Ολυμπιακός, αλλά η παραμονή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ένωσης κάθε άλλο παρά ισχυροποιήθηκε.

Ενδεικτικές ήταν και οι σχετικές ερωτήσεις προς τον Κετσπάγια από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι. Ερωτήσεις στις οποίες και η απάντηση του Τιμούρ περί της συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του προπονητή ειδικά στην Ελλάδα, αφήνουν περιθώρια πολλών ερμηνειών.

Άλλωστε και η στάση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν βγήκε να στηρίξει τον προπονητή της μετά τα όσα ακούστηκαν περί απομάκρυνσης του, ύστερα από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι απολύτως ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, ακόμα και εντός της ημέρας και δεν αποκλείεται η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το μεσημέρι να σχετίζεται με τις εξελίξεις.

Αν τελικά η ΑΕΚ αποδεσμεύσει τον Κετσπάγια, τότε η ομάδα θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο και θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη μέχρι το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.