X

Europa League: Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 στο Μπακού

Ant1news

Σε μπελάδες μπήκε ο ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Μπακού για την 3η αγωνιστική του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση. Τα γκολ πέτυχαν οι Κιντάνα (56΄), Αμιργκουλιγιάεφ (87΄).

 Με έναν Ελληνα, τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι στο “Τοφίκ Μπαχράμοφ” του Μπακού και με τακτική να μην δεχτεί γκολ στις επιθέσεις των Αζέρων.

Στο 56' από ασίστ του Μεντβέντεφ, ο Ντάνι Κιντάνα σημάδεψε  την γωνία του Γλύκου και παραβίασε  την εστία του γράφοντας το 1-0.

Στο 87 ο Αμιργκουλίγιεφ πήρε εξαιρετική ασίστ από τον Μουαρέμ και με υπέροχο πλασέ παραβίασε  την εστία του Γλύκου για να ολοκληρώσει έτσι τη νίκη της Γκαραμπάχ.

 

Διαιτητής: Γιεφέτ (Ισραήλ)

Κίτρινες: Αμιργκουλίγιεφ, Εντλόβου

Γκάραμπαχ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Εντλόβου (74' Μαντάντοφ), Μουάρεμ (92΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίγεφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Χιουσέινοφ, Κιντάνα (90' Αλασκάροφ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρελα, Κρεσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας (59' Μπίσεσβαρ), Τιαμ (66' Περέϊρα), Καμπος (75' Κουλούρης) και Ροντρίγκες.