X

Με υπογραφή Μέσι η νίκη της Μπαρτσελόνα στο “Μεστάγια”

Απέδρασε από την έδρα της Βαλένθια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργεντινού άσου στις καθυστερήσεις.

Ant1news

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά, μετά τη νίκη της στο “Μεστάγια” επί της Βαλένθια με 3-2.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη, αφού οι “μπλαουγκράνα” προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα τετράλεπτο αλλά με τον Μέσι να ευστοχεί στο πέναλτι που εκτέλεσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι, έφτασαν στη δύσκολη νίκη.

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα: 2-3
(52΄ Μουνίρ, 56΄ Ροντρίγκο - 22΄, 90΄+ πεν. Μέσι, 62΄ Σουάρες)

Νωρίτερα, στο… θρίλερ της Βαρκελώνης η Εϊμπάρ κρατούσε τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Εσπανιόλ, αλλά το γκολ του Λέο Μπαπτιστάο, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στέρησε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Βάσκοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν όλα τα τέρματά τους απέναντι στην ομάδα του Κίκε Φλόρες. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ, μείωσαν σε 2-3 και παρά την αποβολή του Φελίπε Καϊσέδο στο 84΄ πάλεψαν ως το τέλος και ανταμείφθηκαν με ένα βαθμό.

Εσπανιόλ-Εϊμπάρ: 3-3
(65΄ Ερνάν Πέρεθ, 73΄ Πιάτι, 90΄+3 Μπαπτιστάο - 23΄ Ενρίκ, 27΄ αυτ. Ρέγες, 44΄ Κίκε)