X

Με το “διπλό” έφυγε ο Ατρόμητος από το “Καυτανζόγλειο”

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, πανηγυρίζοντας την 3η τους νίκης στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες.

Ant1news

Την τρίτη νίκη στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες του πανηγύρισε ο Ατρόμητος, επικρατώντας στο “Καυτανζόγλειο” του Ηρακλή με 2-1 για την 8η αγωνιστική στη Super League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ούμπιδες στο 79΄, ισοφάρισε ο Λουκίνας στο 84΄ και ο Τόνσο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88΄.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση για να "χτυπήσουν" το παιχνίδι, πάλεψαν αλλά δεν είχαν δύναμη και κουράγιο να ολοκληρώσουν τις φάσεις, ενώ οι Αθηναίοι πιο καλά στημένοι στο γήπεδο, αξιοποιούσαν τις επιθετικές τους πρωτοβουλίες που όμως στο τέλος έμεναν χωρίς αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό και για τις δυο ομάδες. Στο 77΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που παραχώρησε ο Ζιαμπάρης. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ούμπιντες που παραβίασε την εστία του Χουάντερσον.

Προ του φάσματος της ήττας ο Ηρακλής πίεσε και στο 84΄ ισοφάρισε: από σέντρα του Κυριακίδη, ο Πασάς με κεφαλιά γύρισε στον Λουκίνα που με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο 88΄ από τραγικό λάθος του Κυριακίδη ο Ατρόμητος πέτυχε το δεύτερο γκολ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο, αφήνοντας τον Ηρακλή στην τελευταία θέση του πίνακα με δυο μόνο βαθμούς στα 6 ως τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κούρος, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Κυριακίδης, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Λάμπρου (46΄ Πασάς), Μοντέιρο (81΄ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Λουκίνας.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κειτά, Ούμπιντες, Λημνιός (82΄ Μπαγκά), Τόνσο, Βασιλείου (70΄ Στόιτσεφ), Παπαδόπουλος (74΄ Λε Ταλέκ).