X

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέσυρε τη Λάρισα

Ασταμάτητος ο “Άγιαξ της Ηπείρου”, επικράτησε με το εμφατικό 4-0. Χατ τρικ για τον Κόντε.

Ant1news

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα διέσυρε με 4-0 την Λάρισα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ισπανός επιθετικός του “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν ασταμάτητος και πέτυχε χατ τρικ (10', 52', 74'), το άλλο τέρμα για τον ΠΑΣ σημείωσε ο Γιάκος στο 27'.

Η καλή μέρα λένε πως φαίνεται από το πρωί και ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄. Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απομάκρυνση του Καβουσάκη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 27' ο Γιάκος μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάκα στα δίχτυα κι έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι η μοναδική ομάδα που πίεζε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52' ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ζάιρο ο Κόντε έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74' κι ενώ προηγουμένως τα Γιάννινα είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες. Σκόρερ και πάλι ο Κόντε, που πέτυχε χατ τρικ. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ κατέβασε ταχύτητα και με το τελικό 4-0 πήρε μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος (77’ Δώνης), Ζάιρο (69’ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κόντε (76’ Κούτρης), Λίλα, Ναδάλες.

Λάρισα: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (58’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46’ Κόντορ), Πολ, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46’ Αβραάμ).