X

Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια

Η “Βασίλισσα του Βορρά” ισοφάρισε τους “πράσινους” στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με την οποία έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής.

Ant1news

Ιδανικός “αυτόχειρας” αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος στη Βέροια με την τοπική ομάδα (1-1), στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η “αυλαία” της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι “πράσινοι”, που έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών για να πετύχουν μία ευρεία νίκη, προηγήθηκαν στο 13΄ με τον Μπεργκ, ωστόσο, στην επανάληψη παρουσίασαν και πάλι τα γνωστά σημάδια κούρασης που δείχνουν από την έναρξη της σεζόν, με αποτέλεσμα η Βέροια, που είχε σε μεγάλη βραδιά τον Λόπεθ, να ισοφαρίσει στο 87΄ με τον Μπαλάφα.

Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης απέδωσε καρπούς στο 13΄. Οι παίκτες του Στραματσόνι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Μπεργκ που με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

 

Το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν κυριολεκτικά… μια ομάδα μόνος του, αφού σε πέντε περιπτώσεις είπε “όχι” στους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Με τον Λόπεθ να κρατάει την ομάδα του “ζωντανή” στο ματς, με τη νέα σωτήρια επέμβαση που έκανε στη γωνία του σε σουτ του Χουλτ. Σταδιακά, οι  γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 87΄ με το βολέ του Μπαλάφα έξω από την περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Λόπεζ, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός (58΄ Σισοκό), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Καλί, Βίτι (90΄ Παπαστεριανός), Χαροντάκης (69΄ Σίσι), Άρσε, Καπετάνος.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουτρουμπής (80΄ Ρέις), Λουντ, Γουακάσο (89΄ Ρινάλντι), Βιγιαφάνες, Ιμπάρμπο (72΄ Εμποκού), Μπεργκ.