X

“Διπλά” για Άρη και Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο

Ο Άρης νίκησε εύκολα τον Αιγινιακό στη Βέροια, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας έκανε την ανατροπή στη Λέσβο.

Ant1news

Νικηφόρα ξεκίνησε η Άρης τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού, σε αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, και έδειξε έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Καπνίδης και ακολούθησαν δύο τέρματα του Μιλούνοβιτς, στο 71΄ και στο 82΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγινιακός: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81΄ Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (60΄ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65΄ Ρανγκέλοφ), Πατράλης.

Άρης: Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (72΄ Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (63΄ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83΄ Αντρέου), Καπνίδης.

Καλλονή-Αγροτικός Αστέρας: 1-2

Αν και έπαιζε εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το ματς στο β' ημίχρονο και να πάρει τη νίκη με 2-1, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Φράγκο, ο Τεγούσης ισοφάρισε στο 54', ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 81' και στο 86' ο Τάι, που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (74' Σάββα), Παϊράμπα, Φράγκος, Κέρι (82' Λαμπράκης), Μπουρνουζάν (26′ Σοφιάνης).

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Κυριακίδης (63' Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83' Γκέσιος), Πάλλας (51′ Τάι), Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Φιλίπε.