X

Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικός μπήκαν με το “δεξί” στο Κύπελλο

Ένα γκολ στάθηκε αρκετό προκειμένου ο Απόλλωνας να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ. “Περίπατο” έκανε ο Πανθρακικός κόντρα στην Καλλιθέα.

Ant1news

Με το “δεξί” μπήκε ο Απόλλων Σμύρνης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καμάρας”, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην “ελαφρά ταξιαρχία” σημείωσε ο Κάσσος στο 69ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Ντάσιος (79΄ Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης (61΄ Κάσσος), Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (87΄ Τσιάρας).

ΟΦΗ: Δαύκος, Μίκιτς (73΄ Μιλοσάβλιεφ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (81΄ Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73΄ Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

 

Ποδαρικό με νίκη στις φετινές υποχρεώσεις του έκανε ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Ανυφαντάκη νίκησε με 3-0 την Καλλιθέα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 37' ο Νικόλτσης ύστερα από μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Ντούνη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 30' ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ντούνη, που έκανε μακριά από την εστία του ντρίπλες και με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0. Και στα δύο τέρματα φέρνει ευθύνη ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92' ο Καρδάρης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60' Καρδάρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (76' Μήλιος).

Καλλιθέα: Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνης (74' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.