X

“Εξετάσεις” του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά!

Απόψε η «μονομαχία» του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ένα καλό «διαγώνισμα» είναι για τους παίκτες του Ολυμπιακού η σημερινή (19:30) μονομαχία με τον Πλατανιά στο Φάληρο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ρεζέρβες» έως τώρα του Πάουλο Μπέντο έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Από τον Καρντόσο και τον Ντομίνγκεζ μέχρι τον Μπουχαλάκη και τον Μανιάτη.

Ο Λεάλι θα επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας στην τετράδα της οπισθοφυλακής τους Ομάρ, Βιάνα, Σιόβα και Ρέτσο. Ο Ρομαό θα αγωνιστεί ως ανασταλτικός χαφ, δίνοντας επιτέλους «ανάσες» στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Παρτενέρ του 32χρονου άσου από το Τόγκο στη μεσαία γραμμή θα είναι ένας ακόμη παίκτης που «διψά» για αποδείξεις. Ο λόγος για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στα φιλικά και στη συνέχεια χάθηκε από το «κάδρο» της ενδεκάδας. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα και για τον Μάρκο Μαρίν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην απέναντι πτέρυγα θα βρίσκεται είτε ο Μανθάτης ή ο Πάρντο, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Όσκαρ Καρντόσο.

Στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς και Σεμπά.