X

“Βάσεις” πρόκρισης έβαλαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Λάρισα στην Τούμπα και ο Ατρόμητος 1-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ant1news


Το μεγάλο rotation από τον Βλάνταν Ίβιτς δεν αποδείχθηκε πρόβλημα κι ο πειστικός ΠΑΟΚ του πρώτου 45λεπτου, με γκολ των Μυστακίδη και Περέιρα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προκειμένου να νικήσει με 2-0 την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας  

Το δίδυμο Περέιρα – Μπίσεσβαρ “έλαμψε” για τον ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών και νέων προσώπων. Ο Ολλανδός έδειξε την ποιότητά του κι Αργεντινός φορ την ικανότητά του να «βλέπει» εστία. Μαζί με τον δραστήριο Μυστακίδη, που στην επιστροφή του βρήκε δίχτυα, αλλά και το δίδυμο Κάνιας-Χαρίση, που “κατάπιαν” τους αντιπάλους στη μεσαία γραμμή οδήγησαν στη νίκη την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που κατέβασε… ταχύτητα στο δεύτερο 45λεπτο. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας (62’ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59’ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης. 

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος (67’ Ουρτάδο), Κουτσιανικούλης (46’ Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (59’ Ντέλετιτς). 

Ποδαρικό με το… δεξί για τον Ατρόμητο 

 
Καλά κρατεί το σερί θετικών αποτελεσμάτων επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη. Ο Ατρόμητος για ένα ακόμη ματς δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ήταν και πάλι ουσιαστικός. 

Ένα γκολ του Μπάγκα στο 65,’ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Λε Ταλέκ, αρκούσε για να έρθει η νίκη απέναντι στον μακριά από τον καλό του εαυτό Παναιτωλικό και έκανε ποδαρικό με το δεξί στον έβδομο όμιλο του Κυπέλλου. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (52΄ Ούμπιντες), Μπάγκα, Μπρίτο (80΄ Βασιλείου), Μπαστακός (57΄ Τόνσο), Λημνιός, Λε Ταλέκ. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85΄ Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73΄ Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73΄ Λεντέσμα), Μαρκόφσκι.