X

Κύπελλο Ελλάδας: Δεν βάζει γκολ ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι”, όπως και κόντρα στη Βέροια, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες κι έμειναν στο 0-0 με τον Ηρακλή.

Ant1news


Δεν μπορεί να... σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι”, με πρόβλημα στο γκολ για άλλον ένα αγώνα, έμειναν στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (3ο γκρουπ). 

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αρνητικός, όμως, για την ομάδα του, ήταν ο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός αλλά άδραξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Στραματσόνι, καθώς έχασε τα… άχαστα στο 12΄, στο 17΄, στο 22΄, στο 47΄ και στο 62΄, είτε τελειώνοντας άστοχα τις φάσεις είτε στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Περνίς. 

Οι “πράσινο”» ζήτησαν δύο πέναλτι στον Εμποκού (30΄, 39΄), χωρίς ωστόσο να… “συγκινήσουν” τον διαιτητή Καραντώνη. Ο “Γηραιός”, από την πλευρά του, είχε τις  δικές του στιγμές με τον Ιντζόγλου (24΄) και τον Πασά (56΄). 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Oδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68΄ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74΄ Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63΄ Λέτο). 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (64΄ Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81΄ Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70΄ Ζιαμπάρης).