X

Χωρίς… Στραματσιόνι κόντρα στην Σταντάρ ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ο Ιταλός τεχνικός. Ποιοι παίκτες είναι τιμωρημένοι.

Ant1news

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τους Ζέκα, Γουακάσο που είναι τιμωρημένοι και τον Λεντέσμα που είναι τραυματίας, το "τριφύλλι" θα έχει μία ακόμα αισθητή απουσία στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, αφού "πληρώνει" την αποβολή του στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τους Βέλγους, μετά από έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή για το πέναλτι που είχε σφυριχτεί υπέρ της Σταντάρ.

Η UEFA ενημέρωσε τους "πράσινους" πως ο Στράματσιόνι  δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο για τουλάχιστον ένα ματς.

Όπως διευκρινίστηκε από τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η υπόθεση της αποβολής του Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει εξεταστεί ακόμα και υπάρχει εκκρεμότητα, παρόλα αυτά ο Ιταλός δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο και θα καλύψει το κενό του ο βοηθός του, Ρομπέρτο Μούτσι.