X

“Πέταξε” χωρίς τρεις o Ολυμπιακός

Στο Καζακστάν με το μυαλό στο ντέρμπι των αιωνίων την Κυριακή στο Καραϊσκάκη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο ορίζοντας του Ολυμπιακού δεν περιορίζεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Αστάνα για το Europa League. To μυαλό των πρωταθλητών βρίσκεται και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο Πάουλο Μπέντο να προφυλάξει από το επίπονο ταξίδι στο Καζακστάν τους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα.

Εκτός μάχης έμεινε και ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος θα προλάβει όπως όλα δείχνουν την κρίσιμη αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με το «τριφύλλι».

Στο αεροπλάνο για την εξάωρη πτήση με προορισμό την κεντρική Ασία δεν μπήκαν ακόμη ο Δημήτρης Σιόβας και ο Μάρκο Μάριν. Τόσο ο διεθνής Έλληνας στόπερ όσο και ο Γερμανός μέσος παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα και Βούρος.