X

Παναθηναϊκός: Σταντάρ, Ολυμπιακός και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει απόψε την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Europa League, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με ποιον πρώην "ερυθρόλευκο" μιλούν οι "πράσινοι".

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ‘’32’’ του Europa League θα παίξει απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο της Λεωφόρου (22.05). Οι ‘’πράσινοι’’ που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό, θα παραταχθούν με πολλές απουσίες και στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί πέντε παίκτες από τις ακαδημίες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι που είναι τιμωρημένος και δεν θα κάτσει στον πάγκο, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ζέκα-Λεντέσμα-Σαμπά-Χουλτ και τους τιμωρημένους Γουακάσο-Βιγιαφάνες. Οι δύο πρώτοι πάντως προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. 

Την ίδια ώρα το τριφύλλι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Φετφατζίδη για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το φλερτ με τον 25χρονο πρώην μέσο του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία με την φανέλα της Αλ Αχλί έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει την «πράσινη» φανέλα.