X

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Στραματσόνι

Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη. Θολό το μέλλον του στον πάγκο της Λεωφόρου. Σύσκεψη κορυφής την Δευτέρα.

Ant1news

Την ευθύνη για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο Αντρέα Στραματσόνι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πάντως, τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί το 3-0 να είναι βαρύ, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Ο λόγος που κατά τη γνώμη του επέφερε την ήττα ήταν τα στημένα: «Ήμουν πολύ εκνευρισμένος για τον τρόπο που δεχθήκαμε τα δύο γκολ από τις στημένες φάσεις. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ωστόσο, αυτό δε συνέβη σήμερα. Γνωρίζαμε από πριν ότι είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι οι Ντα Κόστα, Μποτία και Ιντέγε κι ότι ο Φορτούνης εκτελεί καλά τα φάουλ και τα κόρνερ, παρ΄ όλα αυτά δεχθήκαμε δύο γκολ. Δύο γκολ σε τέτοια ματς μπορεί να σκοτώσουν».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς βλέπει το μέλλον του κι αν αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη πίεση, ο 40χρονος τεχνικός είπε: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες μετά το 3-0. Με τον πρόεδρο στήσαμε μία ομάδα με στόχο να την κάνουμε καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα που έχουμε αυτή την περίοδο. Ο Ολυμπιακός είναι στο +7 μετά τη νίκη, αλλά δεν θα πρέπει να τα ακυρώσουμε όλα».

Η διοίκηση πάντως, του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένη να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρα, μετά τη «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό. Αρχικά θα ζητηθούν εξηγήσεις από παίκτες και τεχνικό τιμ για τη νέα κακή εμφάνιση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα προπονητή.

Ο προπονητής του ΠΑΟ αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες των παικτών του στο διαιτητή στο ξεκίνημα του αγώνα: «Το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα διαιτητή. Δεν είμαι ηλίθιος, τρελάθηκα με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από τις στημένες φάσεις. Δυστυχώς είχαμε την ευκαιρία να ξαναμπούμε στο ματς με το πέναλτι, αλλά δεν μειώσαμε».

Σύσκεψη κορυφής τη Δευτέρα

Στο «τριφύλλι» επικρατεί έντονος προβληματισμός μετά και την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος παίρνει αποφάσεις εν θερμώ. Έτσι, αποφασίστηκε τη Δευτέρα να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και ο Αντρέα Στραματσόνι.