X

Ολυμπιακός: με Λεάλι αντί Καπίνο σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Καπίνο θα λείψει για ένα μήνα περίπου από τις αγωνιστικές υποχρεώσει των πρωταθλητών. Δεύτερη επιλογή ο νεαρός Χουτεσιώτης.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Νίκολα Λεάλι θα είναι πλέον η πρώτη επιλογή του Πάουλο Μπέντο, για την υπεράσπιση της εστίας των πρωταθλητών, τουλάχιστον για ένα μήνα.

Ούτως ή άλλως ο Ιταλός είναι ο “φύλακας άγγελος” των “ερυθρολεύκων” τόσο στις ευρωπαϊκές μάχες όσο και στις αναμετρήσεις του κυπέλλου. Ως δεύτερη επιλογή λογίζεται ο νεαρός Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο Στέφανος Καπίνο υπέστη θλάση στον ορθό μηριαίο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα χάσει και τα δύο ματς της εθνικής, το αυριανό φιλικό με τη Λευκορωσία και τον “τελικό” με την Βοσνία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Επίσης δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα ματς με τον Πλατανιά (19/11, Σούπερ Λίγκα), την Γιουνγκ Μπόις (24/11, Europa League), την Κέρκυρα (27/11, Σούπερ Λίγκα), τα Χανιά (1/12, κύπελλο), τον Λεβαδειακό (4/12, Σούπερ Λίγκα) και τον ΑΠΟΕΛ (8/12, Europa League).

Πάντως, ο νεαρός τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος όπως φάνηκε και από το μήνυμα που έστειλε μέσω του instagram μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Μεγάλο ματς και μια ακόμη μεγάλη νίκη για μας. Δεν υπάρχει χρόνος για αρνητικές σκέψεις. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».