X

Αμφίβολος ο Ταχτσίδης για τον “τελικό” με Βοσνία – Ερζεγοβίνη

Ο χαφ της Κάλιαρι αποχώρησε κουτσαίνοντας από το φιλικό με τη Λευκορωσία. Ενοχλήσεις και ο Μανιάτης. Άλλο παιχνίδι την Κυριακή, δήλωσε ο Σκίμπε.

Ant1news

Η εθνική μας ομάδα δεν ικανοποίησε στο χθεσινό φιλικό με τη Λευκορωσία, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 0-1, χάνοντας το σερί των 5 παιχνιδιών στο οποίο είχε διατηρήσει το αήττητο.

Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό της απουσίας πολλών ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

««Ήταν σημαντικό αυτό το τεστ γιατί είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες ή δεν έπαιζαν με τις ομάδες τους. Για παράδειγμα, για τον Παπαδόπουλο ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Ξέροντας ότι ο Μανωλάς δεν θα είναι μαζί μας, ήταν σημαντικό να έχουμε αυτό το παιχνίδι για τον Οικονόμου και τον Παπαδόπουλο», επισήμανε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας στη συνέντευξη Τύπου.

«Το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, αλλά η απόδοση ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλοί παίκτες πήραν τα λεπτά που χρειάζονταν. Για εμάς τους προπονητές είναι καλύτερα από την προπόνηση να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πώς ανταποκρίνονται στα αγωνιστικά λεπτά που τους λείπουν. Για παράδειγμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε μεγάλο όφελος με αυτά τα 90 λεπτά», πρόσθεσε ο Σκίμπε.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής ο Γερμανός τεχνικός τόνισε, «την Κυριακή θα δούμε άλλο παιχνίδι και σε άλλη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι είναι ο 12ος παίκτης μας. Ευχόμαστε να είναι δίπλα μας. Ίσως έχουμε ένα προβάδισμα απέναντι στη Βοσνία γιατί έχουμε νικήσει στους πρώτους τρεις αγώνες, αλλά θα πρέπει να είναι δυνατή η άμυνα και θαρραλέα η επίθεσή μας. Θα πρέπει οι παίκτες που θα είναι στο γήπεδο να διαβάσουν… και να παίξουν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι».

Προβλήματα με Ταχτσίδη και Μανιάτη

Η Εθνική ομάδα δεν έχασε μόνο τον αγώνα φιλικό έστω, από τη Λευκορωσία, αλλά κινδυνεύει να απολέσει και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ενόψει του παιχνιδιού με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη την προσεχή Κυριακή.

Ο μέσος της Κάλιαρι αποχώρησε κουτσαίνοντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» με προορισμό το νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η φύση και το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε απέναντι στους Λευκορώσους.

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Βόσνιους κατέστη αμφίβολη. Να σημειωθεί ότι και ο Γιάννης Μανιάτης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι θα λείψει από τον «τελικό» της Κυριακής, αν και «καθρέφτης» της κατάστασης θα είναι η Πέμπτη.