X

Το αγαπημένο του γήπεδο αποκάλυψε ο Βενγκέρ… και δεν είναι της Άρσεναλ

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλσατού τεχνικού, που προκάλεσαν γκρίνιες στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του.

Ant1news

Στα 20 χρόνια που βρίσκεται στο “τιμόνι” της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει επισκεφθεί τα καλύτερα γήπεδα εντός και εκτός Βρετανίας, αλλά ξεχωρίζει το… Άνφιλντ ως το αγαπημένο του!

Ο Αλσατός τεχνικός ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Bein Sports” ποιο είναι το αγαπημένο του ποδοσφαιρικό γήπεδο και ο προπονητής των “κανονιέρηδων” δεν έκρυψε πως είναι η έδρα της Λίβερπουλ, επικαλούμενος την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της με το περίφημο «You’ll Never Walk Alone».

Αν και προσπάθησε “να χρυσώσει το χάπι” για τους οπαδούς της Άρσεναλ, λέγοντας πως μέχρι το 2006 το αγαπημένο του γήπεδο ήταν το Χάιμπουρι (πριν δηλαδή η Άρσεναλ μετακομίσει στο Έμιρειτς) οι γκρίνιες στις τάξεις των οπαδών της ομάδας τους δίνουν και παίρνουν.

Αγωνιστικά, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει και τόσο καλές αναμνήσεις από το Άνφιλντ, αφού σε 23 επισκέψεις μετράει επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στις 4 Μαρτίου και ο Βενγκέρ θα θέλει να πάρει ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα με 4-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.