X

“Τύφλα” στο μεθύσι ο Ρούνεϊ μετά τον αγώνα της εθνικής Αγγλίας

Η εφημερίδα “SUN” που είχε αποκαλύψει το θέμα, επανήλθε σήμερα με πρωτοσέλιδες φωτογραφίες.

Ant1news

Ο χαρισματικός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, περνάει μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του και το ντεφορμάρισμα του, του έχει στοιχίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και στην ομάδα του, αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ο φακός τον συνέλαβε σε ένα καθόλα ντροπιαστικό παράπτωμα και μάλιστα λίγες ώρες μετά τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής Αγγλίας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σκωτίας πριν από λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η βρετανική "Sun", μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας (3-0), ο Ρούνεϊ εθεάθη σε μπαρ πεντάστερου ξενοδοχείου στο Γουότφορντ να τα πίνει μέχρι τελικής πτώσεως.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο Άγγλος ήταν σε μαύρα χάλια, ενώ το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο από το αλκοόλ. Τόσο που αρκετοί στην αρχή δεν τον κατάλαβαν και νόμιζαν ότι είναι κάποιος σωσίας του.

"Μπορεί να τα έπινε παρέα με κάποιους από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Έπινε μπύρες και κρασί και δεν τον ενδιέφερε που τον έβλεπαν. Φορούσε, μάλιστα, κανονικά την φόρμα της εθνικής ομάδας. Στην αρχή, νομίσαμε πως είναι σωσίας του, από κοντά φαίνεται μεγαλύτερος.

Ήταν κατακόκκινος από το μεθύσι. Γινόταν και μια γαμήλια δεξίωση και όταν τον είδαν οι καλεσμένοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Μίλησε και με τη νύφη και συνέχισε να πίνει. Ήταν αργά το βράδυ" ανέφερε στη "SUN" κάποιος από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Σήμερα η εφημερίδα επανήλθε δημοσιεύοντας στο πρωτοσέλιδο της μια φωτογραφία στην οποία είναι κάτι παραπάνω από εμφανή τα σημάδια της μέθης στο πρόσωπο του.