X

“Τρελή” ανατροπή για Σαμπντόρια (βίντεο)

Η Σαμπντόρια είχε την καθολική υπεροχή στον αγώνα με τη Σασουόλο, αλλά έξι λεπτά πριν από τη λήξη βρέθηκε να χάνει με 2-0. Κι όμως…

Ant1news

 

Ήταν από αυτούς τους αγώνες που η μπάλα κάνει τα δικά της τερτίπια… Η Σαμπντόρια υποδεχόταν τη Σασουόλο και στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι είχε κλείσει στα καρέ τους, τους φιλοξενούμενους.

Όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει η Σαμπντόρια, αλλά οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν στο 64’ και σε μια αντεπίθεση 10 λεπτά αργότερα έκαναν το 0-2 παγώνοντας το «Λουίτζι Φεράρις».

Η μπάλα συνέχισε να μην πηγαίνει στο «πλεκτό» για τους γηπεδούχους, ως το 84’, όταν ο Κουλιαρέλα , με διπλή προσπάθεια, αφού το πρώτο του σουτ βρήκε στο δοκάρι, μείωσε σε 1-2, πετυχαίνοντας το 100ο του γκολ στη Serie A.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, από πάσα του Κουλιαρέλα έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μουριέλ με εύκολο πλασέ σε κενή εστία ισοφαρίζει και στο 90' ο σκόρερ του πρώτου και δημιουργός του δεύτερου τέρματος κερδίζει πέναλτι!

Ο Μουριέλ ευστοχεί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και η Σαμπντόρια σε διάστημα 7' φέρνει τούμπα όλο το ματς για να πάρει τους τρεις βαθμούς!