X

Ολυμπιακός: Με “συνταγή” Παναθηναϊκού απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις

Το μοναδικό νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητά το εισιτήριο για τους “32” του Europa League.

Ant1news

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

«Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λέει ο θυμόσοφος λαός και ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Γιουνγκ Μπόις τους 10 από τους 11 που θριάμβευσαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το μοναδικό νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού θα είναι ο Λεάλι, ο οποίος θα πάρει τη θέση του ούτως ή άλλως τραυματία Στέφανου Καπίνο. Ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αρκεί στους πρωταθλητές, προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, όμως η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να μείνουν ζωντανοί στο σαφάρι της πρώτης θέσης του ομίλου.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν το ματς με τους Ελβετούς σαν τελικό: Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φυσικά ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται να συρρεύσει μαζικά την ερχόμενη Πέμπτη στο Φάληρο, όπου θα απολαύσει μία «ερυθρόλευκη» βραδιά. Αρχικά, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα έχουν την  ευκαιρία να αποθεώσουν την ομάδα μπάσκετ στο ματς με τη Μακάμπι για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και εν συνεχεία να μετακομίσουν από το ΣΕΦ στο Καραϊσκάκη, για να  συμπαρασταθούν στους παίκτες του Πάουλο Μπέντο.

Στο «άντρο» του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα υπάρχει «πανσπερμία» από μάνατζερ. Μετά τους Μιλιβόγεβιτς (Λέστερ, Ζενίτ), Φορτούνη (Λεβερκούζεν) και Ιντέγε (Κινέζοι), ήταν η σειρά του Παναγιώτη Ρέτσου να μπει στο μικροσκόπιο των μεγαθηρίων του ποδοσφαρικού γίγνεσθαι. Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου θα έρθει στον Πειραιά, για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τον 18χρονο στόπερ.