X

Δυσφορία στην ΑΕΚ για Λέσκοτ

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Άγγλου αμυντικού στην Ένωση.

Ant1news


Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ για το θέμα που προέκυψε με τη δυσφορία του Τζο Λέσκοτ, ο οποίος φέρεται να είχε ενστάσεις για τον τρόπο που η ομάδα αντιμετωπίζει την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν πως υπήρξε σχετική «διαρροή» από την πλευρά του παίκτη στα ΜΜΕ και μετέφεραν τη δυσαρέσκειά τους στους Άγγλους εκπροσώπους του, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ έχει σταθεί στο πλευρό του Λέσκοτ, του έδωσε τη δυνατότητα να εξεταστεί από ειδικό γιατρό στην πατρίδα του και του παρέχει όλες τις ανέσεις, συνεπώς δεν νοείται να βγάζει προς τα έξω παράπονα πλήττοντας την εικόνα του συλλόγου.

Ενωσίτικες πηγές αναφέρουν πως έχει ήδη ζητηθεί από τον Άγγλο να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση, σε αντίθετη περίπτωση, ίσως, τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα, χωρίς να αποκλείεται και η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.   

"Γκάζια" από Μελισσανίδη στους παίκτες 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη, την Τρίτη, στα Σπάτα και τα... "έψαλε" μετά το τέλος της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές, παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ζοσέ Μοράις. 

«Βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Έμαθα ότι και στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά εσείς ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ έκανε συστάσεις και για τις επαφές των παικτών με τους δημοσιογράφους και τις συχνές διαρροές στον Τύπο.