X

Super League: Κάζο για τον Ολυμπιακό

Η Κέρκυρα κράτησε τον Ολυμπιακό στο “μηδέν” κι έσπασε το σερί του σκοραρίσματος των ερυθρόλευκων στο Φάληρο.

Ant1news


“Φρένο” έβαλε η Κέρκυρα στο σερί του σκοραρίσματος των 39 εντός έδρας αγώνων που διατηρούσε ο Ολυμπιακός, από τις 2 Μαρτίου 2014 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι ερυθρόλευκοι ήταν τραγικοί στο Φάληρο, δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση στο άψογο στήσιμο της ομάδας του Γρηγορίου και κόλλησαν στο 0-0.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να βγάλουν καθαρή ευκαιρία στο ματς και ουσιαστικά απειλούσαν μόνο με σουτ έξω από την περιοχή. Την μεγαλύτερη φάση στο ματς την είχαν, πάντως, οι “Φαίακες”, με τον Λεάλι να σώζει τον Ολυμπιακό νικώντας τον Τουράμ σε τετ-α-τετ στο 51’.

Οι ερυθρόλευκοι συμβιβάστηκαν με την πρώτη ισοπαλία τους και πλέον μετρούν 22 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Λεάλι, Βιάνα, Μποτία, Ομάρ, Ρέτσος (57’ Μάρτινς), Μπουχαλάκης (57’ Πάρντο), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72' Ιντέγε), Καρντόσο

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Επστάιν (89’ Κόντος), Γεωργίου (66’ Γκόμες), Νίκιτς, Ντουάλα (77’ Ντιμιτρόφσκι), Τουράμ