X

Πρωταθλήτρια Βραζιλίας η Παλμέιρας μετά από 22 χρόνια

Κατέκτησε τον ένατο τίτλο της ιστορίας της. Ατελείωτο γλέντι στους δρόμους του Σάο Πάουλο. Πώς πανηγύρισε ο Ριβάλντο μέσα από τα social media.

Ant1news

Η Παλμέιρας είναι η νέα πρωταθλήτρια Βραζιλίας και επέστρεψε στο “θρόνο” μετά από 22 ολόκληρα χρόνια!

Η “Βερντάο”, από τις πιο λαοφιλείς ομάδες στη Βραζιλία, κατέκτησε τον ένατο τίτλο της ιστορίας της και έγινε η δεύτερη σε τρόπαια στη χώρα, μετά τη Σάντος, η οποία έχασε 2-0, στην έδρα της, από τη Φλαμένγκο για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με την ήττα της αυτή “χάρισε” τον τίτλο στην Παλμέιρας, που επικράτησε με 1-0 της Τσαπεκοένσε, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της σεζόν.

Το γκολ της Παλμέιρας πέτυχε ο Φαμπιάνο στο 29ο λεπτό και μετά τη λήξη του αγώνα χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο για να πανηγυρίσουν τον τίτλο της αγαπημένης τους ομάδας, μετά από τόσα χρόνια αναμονής.

Τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε πάνω του ο 19χρονος άσος της Παλμέιρας, Gabriel Jesus, ο οποίος θα μετακομίσει τον Ιανουάριο στην Αγγλία και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Με έναν ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισε μέσα από τα social media και ο Ριβάλντο, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το προηγούμενο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Παλμέιρας το 1994, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν με τη φανέλα της.