X

Super League: Ο Ατρόμητος “τούμπαρε” τον ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος βρισκόταν στο… “καναβάτσο” (2-0 και 3-1) από τον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Κορακάκη έφερε τα πάνω – κάτω  στην Τούμπα κι έφυγε νικήτρια με 4-3!

Ant1news


Ίσως τη μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά της Super League πέτυχε ο Ατρόμητος στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-2 και 1-3, κατόρθωσαν με το γκολ του Τόνσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρουν απίστευτη νίκη με 4-3! 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε 2-0 (3΄ Ροντρίγκες, 27΄ Κουλούρης) και 3-1 (69΄ Μυστακίδης), ωστόσο, ο Ατρόμητος μείωσε δύο φορές με τους Λε Ταλέκ (56΄) και Ούμπιδες (74΄πεν.) και στο 86΄ έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπαδόπουλο. Στις καθυστερήσεις ο Τόνσο «σκότωσε» τους γηπεδούχους. 

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς στο 74΄ αποβλήθηκε ο Κάνιας με απευθείας κόκκινη κάρτα, αποβολή που προκάλεσε και την κατάρρευση των Θεσσαλονικέων.  

Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους απογοητευμένοι για την ήττα. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος (14' Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (69' Σάκχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες (46'  Μυστακίδης) και Κουλούρης 

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Βιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46' Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (82' Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55' Μπρίτο) και Λε Ταλέκ.