X

Επέστρεψε στις... τραγικές εμφανίσεις η ΑΕΚ

Η... ασόβαρη Ένωση, προηγήθηκε με 2-0 αλλά "χάρισε" την ισοπαλία στην Αναγέννηση μέσα σε 9 λεπτά.

Ant1news


Τάσεις αυτοκαταστροφής έβγαλε, εκ νέου, η ΑΕΚ.  Παρόλο που φάνηκε  να καθαρίζει το παιχνίδι με την Αναγέννηση, χαλάρωσε αδικαιολόγητα και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2), για το Κύπελλο Ελλαδας..

Με τα δύο γκολ του Πέκχαρτ  στο 36’ και το 47’ η Ένωση έδειχνε να έχει εξασφαλίσει τη νίκη. Ωστόσο ένα μπλακ-άουτ εννέα λεπτών, μετά το 67’,  (κι ένα ακόμα λάθος του Ανέστη) ήταν αρκετά για να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο και κάτω από τις αποδοκιμασίες των οπαδών της. Δίκαια απέσπασαν την ισοπαλία οι μαχητικοί Καρδιτσιώτες, χάρις στα γκολ των Τζέκου και Μάιγκα.                                                                          

Στα αξιοσημείωτα, η χρησιμοποίηση του Ούγκο Αλμέιδα στο 79ο λεπτό. Ο Πορτογάλος που τον Σεπτέμβριο τραυματίστηκε στο κακό αγωνιστικό χώρο της Βέροιας, μπήκε στο ματς σε ένα... τρισχειρότερο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46΄ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82΄ Τσόπελας), Ντιατά (56΄ Ξέρρας). 

AEΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79΄ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86΄ Αραβίδης), Ζόριτς (67΄ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 3-3

Έβρεξε γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Άρης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Ο Αστέρας προηγήθηκε 3-1, αλλά οι παίκτες του Άρη βρήκαν τα αποθέματα δύναμης και έφθασαν στα τελευταία λεπτά στην ισοφάριση.

Βέροια - Αιγινιακός 0-1

Την έκπληξη έκανε ο Αιγινιακός νικώντας 1-0 εκτός έδρας τη Βέροια με τέρμα του Ζούρκου στο 84΄, σε έναν αγώνα μέτριο όπου το τσουχτερό κρύο και το χιόνι που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα κράτησε τον κόσμο σπίτι του.


Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ευόσμου, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δώνης με κεφαλιά στο 40ο λεπτό.


Πλατανιάς-Σπάρτη 1-0

Την πρώτη νίκη του στο Β΄ όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας (Β΄ φάση) πέτυχε ο Πλατανιάς επί της Σπάρτης με 1-0 για την 2η ημέρα της διοργανωσης. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά και το «χρυσό» γκολ για του Κρητικούς σημείωσε ο Γουνδουλάκης με πλασέ στο 51΄.