X

Παναθηναϊκός: Προς την… έξοδο ο Στραματσόνι

Η συνάντηση Αλαφούζου - Στραματσόνι θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Το φαβορί για τον πάγκο των "πρασίνων".

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Η απόλυτη καταστροφή για τον Παναθηναϊκό που έχασε όπως όλα δείχνουν και τον τελευταίο του στόχο μόλις από τον Νοέμβριο! Μετά το -7 στο πρωτάθλημα σε 9 αγωνιστικές (4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες), τον αποκλεισμό από τους ‘’32’’ του Europa League με μόλις έναν βαθμό σε 5 παιχνίδια στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ήρθε η ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που οδηγεί και στον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο. 

Ο Στραματσόνι που ήρθε τον Νοέμβριο του 2015 στον Παναθηναϊκό και προχώρησε σε 19 μεταγραφές συνολικά σε δύο περιόδους (Ιανουάριο 2016 και καλοκαίρι 2016), βρίσκεται πλέον στην πόρτα της εξόδου μετά τα πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αν προτιμάτε με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια! 

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ‘’βράζει’’ και ο Στραματσόνι με τους παίκτες αποδοκιμάστηκαν έντονα το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο, ενώ με την επιστροφή της αποστολής την Πέμπτη στην Αθήνα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ιταλό τεχνικό, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού προβάλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης που είναι ελεύθερος, ενώ στην λίστα βρίσκεται και ο Γιώργος Δώνης που εργάζεται όμως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.