X

Αποφασισμένος για νέο σερί o Ολυμπιακός

Εκπλήξεις και πάλι στην σύνθεση των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που …κρύβει «παγίδες».

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

To 29-0-0 (νίκες, ισοπαλίες, ήττες) που έτρεχε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το …έσπασε την περασμένη Κυριακή η Κέρκυρα.

«Υποψιασμένοι» από τη γκέλα ολκής με τους «Φαίακες», αλλά και αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα νέο εμφατικό σερί μέσα στο «κάστρο» τους, αρχής γενομένης από το σημερινό (15.00) ματς με τον Λεβαδειακό είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Το παιχνίδι με τους Βοιωτούς κρύβει «παγίδες» και ο Πάουλο Μπέντο επουδενί επιθυμεί να υποστούν οι πρωταθλητές νέο κάζο μέσα στο Φάληρο. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που επέλεξε, σε ακόμη έναν ακόμη, να αφήσει την ομάδα χωρίς δεύτερο επιτελικό μέσο.

Κι αν ο Τσόρι είναι ακόμη σοκαρισμένος από τη διάρρηξη στο σπίτι του, ο Μάρκο Μάριν φαντάζει διψασμένος να αποδείξει πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που προφανώς δεν βλέπει ο προπονητής του και γι’ αυτό τον λόγο προτίμησε τον νεαρό Ανδρούτσο.

Η αποστολή και η σύνθεση της ομάδας

Όπως και να έχει η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, που θα παραταχθεί με τον Λεάλι στο τέρμα και τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια στην αμυντική γραμμή.

Το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς – Μάρτινς επιστρέφει στο κέντρο, όπως και ο Κώστας Φορτούνης στη θέση του οργανωτή.

Ο Ιντέγε έχει ένα μικρό προβάδισμα από τον Καρντόσο για την  κορυφή της επίθεσης, ενώ μάχη γίνεται για τις δύο θέσεις στα «φτερά», ανάμεσα στους Πάρντο, Ελιουνούσι και Σεμπά.

Στη διάθεση του Μπέντο βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Καμπιάσο, Μποτία, Ανδρούτσος και Ρομαό.