X

Γκολ και… ξύλο στο “Καυτανζόγλειο”

Ο “Γηραιός” τούμπαρε στο τέλος τους Γιαννιώτες 2-1 και πήρε το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα. Ξύλο και διακοπή στο πρώτο 45λεπτο.

Ant1news


Δεν το βάζει κάτω ο Ηρακλής! Ο Γηραιός των 1000 προβλημάτων βρήκε κουράγιο να «γυρίσει» το ματς με τον ΠΑΣ στο «Καυτανζόγλειο» (2-1) και να δείξει πως μπορεί να σώσει την χρονιά. 

Τέλειο ξεκίνημα για την ομάδα του Πετράκη που προηγήθηκε με τον Κοζορώνη στο 7’. Στη συνέχεια το παιχνίδι διεκόπη, αφού μπούκαραν στο ταρτάν κι έπαιξαν ξύλο με την Αστυνομία οπαδοί των γηπεδούχων. Αμέσως μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Περόνε (14’) έκανε το 1-1. 

Το ματς ήταν ροντέο στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, γυρίζοντας το παιχνίδι με γκολ του Αγγελόπουλου στο 89ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (85' Λουκίνας), Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κούρος (70' Αγγελόπουλος), Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Περόνε 

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Κόντε (76' Ακόστα)