X

Σοκάρουν οι εικόνες από τα επεισόδια στο Καυτανζόγλειο (βίντεο)

Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν "ντου", απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πέταξαν και κροτίδες. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ant1news

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Καυτανζόγλειο κατά τη διάρκεια του αγώνα  μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ενοχληθεί από τη διοίκηση που προσπάθησε να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και έκαναν «ντου» στο «Καυτανζόγλειο». 

Οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου και απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που από νωρίς είχαν πάρει θέση εκτός και εντός σταδίου και μάλιστα διακριτικές δυνάμεις της αστυνομίας που υπήρχαν από νωρίς και επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Ομάδα οπαδών του Ηρακλή πέταξε κροτίδες στους συγκεντρωμένους αστυνομικούς και αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην κερκίδα των επισήμων και στη συνέχεια να διασκορπιστούν σε άλλες κερκίδες του γηπέδου.

 

Μάλιστα κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Οι αστυνομικοί απώθησαν τελικά τους οπαδούς με χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε στο κεφάλι δημοσιογράφος από τα Γιάννινα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση καλύπτοντας το ρεπορτάζ της φιλοξενούμενης ομάδας. Πρόκειται για τον Θανάση Μυριούνη από το passports.gr στον οποίο και προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες από τα τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων.