X

Σοκ! Σκόραρε και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα μέσα στο γήπεδο (βίντεο)

Πανηγύρισε ένα όμορφο γκολ που πέτυχε και λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε ένα μαρκάρισμα. Έπεσε στο χορτάρι και δεν ξανασηκώθηκε ποτέ.

Ant1news

Ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής, στην Τανζανία,  έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο, του κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα Κ-20 της πατρίδας του, λίγα λεπτά αφότου είχε σημειώσει γκολ.

Ο Ισμαΐλ Μρίσο Καλφάν βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα σε αντίπαλο στο 59ο λεπτό, ωστόσο δεν ξανασηκώθηκε ποτέ, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και προσπάθησαν  να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο που επιστρατεύτηκε για να τον διακομίσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως, δεν διέθετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, με συνέπεια οι τραυματιοφορείς να μην καταφέρουν να αποτρέψουν το μοιραίο.

"Με θλίψη ανακοινώνω τον χαμό του Ισμαΐλ Μρίσο. Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος Κ-20. Το ιατρικό επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τανζανίας παρακολουθεί στενά αυτήν τη στενόχωρη υπόθεση", αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εγχώρια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την υπογραφή του προέδρου της, Τζαμάλ Μαλινζί.