X

Αποθέωση Τέβες από τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς (Βίντεο)

Γονατιστός ένα φίλαθλος τον παρακάλεσε να μείνει στην ομάδα, όμως ο Κάρλος Τέβες έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Ant1news

H αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Κολόν Σάντα Φε (4-1) ήταν εκτός απροόπτου η τελευταία φορά που ο Κάρλος Τέβες φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ένα ματς στο οποίο ο Αργεντινός, σκόραρε (σημείωσε το τρίτο γκολ) και έγινε αλλαγή στο 90΄ για να γνωρίσει την αποθέωση.

Ο Τέβες, που εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο συγκινημένος, φέρεται να έχει συμφωνήσει να εξακολουθήσει την καριέρα του στην Κίνα, με τη Σαγκάη Σενχουά του Γκουστάβο Πογιέτ, έναντι περίπου 80 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 16,5 εκατ. ευρώ.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, γονάτισε μπροστά του και τον παρακάλεσε να μην αφήσει την Μπόκα.

 

 

Ο αποκαλούμενος και “ποδοσφαιριστής του λαού” δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ole”, έχει ήδη κάνει κράτηση εισιτηρίων για την Κίνα το νέο έτος, και επίσης δεν έχει πληρώσει τα δίδακτρα στο σχολείο της κόρης του για το 2017.