X

Παναθηναϊκός: ανακοινώθηκαν Λυμπερόπουλος και Φύσσας

Έκλεισε και η πρώτη μεταγραφή, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, του Αστέρα Τρίπολης να είναι έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ποδαρικό στις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι ‘’πράσινοι’’ ήρθαν σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τις 500 χιλιάδες ευρώ και ο 23χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή την επιστροφή στην ομάδα του Νίκου Λυμπερόπουλου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και του Τάκη Φύσσα ως νέος διευθυντής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Λυμπερόπουλος που γύρισε μετά από 13 χρόνια στο «τριφύλλι», δήλωσε, «ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

Από την πλευρά του ο Τάκης Φύσσας που επιστρέφει για 3η φορά στην ομάδα, είπε, «η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».