X

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό οι αποδεσμεύσεις

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στην λύση των συμβολαίων των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη. Τι γίνεται με Ανσαριφάρντ. Οι στόχοι μετά την απόκτηση του Κουρμπέλη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις στο Κορωπί και νέο πρόσωπο θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 23χρονος μέσος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να του δώσει φανέλα βασικού στο πρώτο παιχνίδι για το 2017 με αντίπαλο τον Πλατανιά στις 5 Ιανουαρίου στην Κρήτη.

Προτεραιότητα πλέον για τους ‘’πράσινους’’ αποτελεί η λύση της συνεργασίας με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους των Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ιβανόφ, Σαμπά και Ρινάλντι, οι οποίοι βρίσκονται στην ‘’μαύρη’’ λίστα.

Κινητικότητα υπάρχει για τον Ιμπάρμπο και ομάδα της Κίνας κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κάλιαρι που έχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού, ύψους 3 εκατ. Ευρώ αλλά οι Ιταλοί αξιώνουν περισσότερα χρήματα με τον Παναθηναϊκό να ‘’καίγεται’’ για την αποχώρηση του Ιμπάρμπο που πιάνει θέση ξένου παίκτη και ο δανεισμός του για έναν χρόνο κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ! Παράλληλα στη λίστα της ιταλικής Πεσκάρα βρίσκεται ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο Αργεντινός μέσος επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα.

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις είναι συνδεδεμένες με τις εξελίξεις για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο, εφόσον αδειάσει άμεσα θέση ξένου παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αν και στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιρανού επιθετικού έχει μπει δυναμικά ο Ολυμπιακός.

Για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή υποψήφιος είναι και ο Σουηδός Μίκαελ Ίσακ της Ράντερς, με την ομάδα της Δανίας να αξιώνει 800 χιλιάδες ευρώ για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού και την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου αλλά και ενός ακραίου χαφ, φτάνοντας συνολικά τις 4 μεταγραφές για τον Ιανουάριο.