X

Ολυμπιακός: Χωρίς Καρντόσο στην Ξάνθη

Εκτός "μάχης" έμειναν ακόμη ο τραυματίας Τσόρι και οι ανέτοιμοι Ελιουνούσι και Ομάρ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Όσκαρ Καρντόσο ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και αποφασίστηκε να μείνει στον Πειραιά. Εκτός μάχης έμειναν ακόμη ο τραυματίας Τσόρι και οι ανέτοιμοι Ελιουνούσι και Ομάρ.

Το όνομα του Νορβηγού δεξιού μπακ βρίσκεται στο μετεγγραφικό μπλοκάκι αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με το ESPN, η Γουέστ Χαμ, η Μπόρνμουθ και η Χαλ του Μάρκο Σίλβα εποφθαλμιούν για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Κι αν το ενδιαφέρον των Άγγλων για τον Νορβηγό βρίσκεται ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο, η επιθυμία των Γάλλων της Ναντ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Φελίπε Πάρντο έχει πάρει σάρκα και οστά. Ο Κολομβιανός εξτρεμ αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ναντ, με την οψιόν αγοράς να ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κατόπιν τούτου, ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Φελίπε Πάρντο, παίρνοντας στην Ξάνθη 18 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.