X

Super League: ματς “φωτιά” στην “ουρά”

Οι 4 από τις 5 ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αγωνίζονται μεταξύ τους. Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός.Στον "αέρα" το ματς στο Καυτανζόγλειο.

Ant1news

Με τρεις αναμετρήσεις για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι τα 2 από τα 3 ματς είναι ντέρμπι ουραγών, από αυτά που οι προπονητές θεωρούν ως ματς 6 πόντων.

Στις 15:00 ο Ηρακλής με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή από μεταγραφές, αλλά και αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί την Κέρκυρα, ενώ στις 17:15 η προτελευταία της βαθμολογίας Βέροια θα υποδεχθεί τον τρίτο από το τέλος Λεβαδειακό.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στις 19:30 ο Πλατανιάς που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό που έχει ήδη μια διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Στον «αέρα» το ματς στο Καυτανζόγλειο

Η επιτροπή του Καυτανζογλείου με έγγραφό της προς την Σούπερ Λίγκα, ενημέρωσε πως το γήπεδο δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει το παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή και της Κέρκυρας, ελέω χιονιά.

Ανέφερε πως έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον καθαρισμό του γηπέδου, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καταστροφής του χόρτου. Επίσης, ενημέρωσε για το γεγονός πως οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν οι σωληνώσεις με αποτέλεσμα το γήπεδο να μη διαθέτει (μέχρι νεωτέρας) θέρμανση και νερό.