X

“Κόλλησε” στα… Περιβόλια ο Ολυμπιακός

Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το… «γλέντι» του Γιακουμάκη στον Βιάνα και πήρε την ισοπαλία 2-2 από τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε 2-0 στο 13’!

Ant1news


Τέλος στο σερί του Ολυμπιακού έβαλε ο Πλατανιάς! Οι Χανιώτες δεν πτοήθηκαν από τα γρήγορα «χτυπήματα» του Ιντέγε (3’ και 13’) και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία στα Περιβόλια με σκορ 2-2.

Χορταστικό πρώτο ημίχρονο. Οι ερυθρόλευκοι έδειχνε να «καθαρίζουν» το παιχνίδι με τα τέρματα του Νιγηριανού φορ, όμως ο Γιακουμάκης «χορεύοντας» τον Βιάνα άλλαξε τα... διαφαινόμενα. Αρχικά εξέθεσε τον Βραζιλιάνο μειώνοντας σε 2-1 στο 33΄ και τρία λεπτά αργότερα ξέφυγε της προσοχής του, κέρδισε πέναλτι από τον Λεάλι και ο Μανούσος ισοφάρισε (2-2 στο 36’).

Πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις , ενώ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι με τον Μανθάτη στο 68’ κι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ιντέγε προς το τέλος του ματς.

Οι συνθέσεις: 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74' Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68' Γιορέντε), Μανούσος (86' Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80' Μπουχαλάκης), Μάριν (61' Ανδρούτσος), Μανθάτης (71' Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.