X

Ισοπαλία για Ηρακλή και Βέροια

Έμειναν στο 1-1 αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δύο, που παραμένουν στο... "υπόγειο" της βαθμολογίας.

Ant1news


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καυτανζολείου για την 17η αγωνιστική της Super League. Ηρακλής και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργάωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 51΄ ο Στάμου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄ με τον Λινάρδο. Ο Ηρακλής έχει 8 βαθμούς και η Βέροια 13.

 Η αναμέτρηση ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα, παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Πασάς βρήκε ωραία τον Περόνε, όμως το σουτ που έπιασε πάνω στην κίνηση έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης. Η Βέροια απάντησε με τον σούπερ Σαρπόνγκ, όμως ο Χουάντερσον ήταν σε καλή θέση. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Γηραιό να χάνει σπουδαία στιγμή, όταν  Περόνε και Δώνης συνεργάστηκαν ωραία, με τον Βασιλαντομόπουλο, λόμως,  α διώχνει πάνω στη γραμμή.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ. Ο Μοντέιρο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και βρήκε στο δοκάρι με τον Στάμου να τη στέλνει στα δίχτυα με το κεφάλι, κάνοντας το 1-0.

Στο 59ο λεπτό η Βέροια ισοφάρισε, όταν ο Λινάρδος (εξαιρετικός) έπιασε σουτ στην κίνηση και έκανε το 1-1. Έκτοτε οι παίκτες του Ηρακλή έπαθαν μπλακ άουτ, με την "βασίλισσα" να χάνει πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα.

Ο Γηραίος μπορούσε, πάντως, να πάρει το τρίποντο στο 90ο λεπτό , όμως ο Λουκίνας ολομόναχος στην περιοχή αντί να σουτάρει, άφησε για τον... κανένα.

Οι συνθέσεις :

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Στάμου, Ρούσσος (Καραγκούνης 72'), Αγγελόπουλος, Δώνης, Λεοζίνιο (Λουκίνας 82'), Πασάς, Μοντέιρο, Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασιγκμπά, Βασιλαντονόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (Κάλβο 71'), Λινάρδος, Μπελαΐντ (Άρτσε 46'), Σαρπόνγκ (Μελίσσης 86'), Καπετάνος.