X

Super League: βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο Ηρακλής

Ο «Γηραιός» πήρε μεγάλη νίκη (2-0) στη Βέροια και παρέμεινε ζωντανός για παραμονή στην κατηγορία.

Ant1news


Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 της Βέροιας στην Ημαθία, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία κόντρα σε ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. 

Ο Δημήτρης Γροντής άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο στο 81ο λεπτό και ο Λεοζίνιο με εκτέλεση πέναλτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις του ματς. 

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, αλλά προς το παρόν είναι στους οκτώ βαθμούς, καθώς την Τρίτη η ΕΠΟ του αφαίρεσε τρεις λόγω οφειλών στον Πουρτουλίδη. Ωστόσο, αν πληρώσουν το προβλεπόμενο ποσό μέχρι την πρώτη Φεβρουαρίου θα φθάσουν τους 11 και ενώ η «βασίλισσα του Βορρά» έχει 13 με ένα ματς περισσότερο. 

Οι συνθέσεις: 

Βέροια (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Στόιτσεφ, Λινάρδος (70` Μπελαίντ), Κάλβο (54` Άρτσε), Καπετάνος (79` Τζιώρας), Σαρπόνγκ 

Ηρακλής (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Γροντής (85` Ρούσσος), Ιντζόγλου, Λουκίνας (56` Λεοζίνιο), Μοτέιρο, Δώνης (67` Αγγελόπουλος), Κούρος, Στάμου, Πασάς, Τζανετόπουλος