X

Μιλιβόγεβιτς: είμαι ένας από εσάς

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε τον  Ολυμπιακό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Συγκινητικό ήταν το “αντίο” του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Σέρβου μέσου, ο πρώην πλέον αρχηγός των “ερυθρολεύκων” ευχαρίστησε άπαντες στο... μεγάλο λιμάνι, τιμώντας μέχρι την ύστατη ώρα την ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το “όνειρο” της Πρέμιερ Λιγκ πραγματικότητα. 

Ο Λούκα δήλωσε στο επίσημο σάιτ των πρωταθλητών:«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό. Στον Πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ. Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στον Πειραιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαι ένας από εσάς»!

 Ο Μιλιβόγεβιτς υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσέφερε “γη και ύδωρ” στον Ολυμπιακό, προκειμένου να ανάψει το “πράσινο φως” για τη μετακόμιση του 25χρονου στη Γηραιά Αλβιώνα. Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν ένα εξαιρετικό deal, βάζοντας στα ταμεία τους ένα ποσό που μπορεί να αγγίξει και τα 16 εκατομμύρια ευρώ.​