X

Ο Παναθηναϊκός φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Κισσαμικό

Άνετη πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου για τους “πράσινους”. Σκόραρε ο Κλωναρίδης, που επέστρεψε πριν από δύο ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αφού, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” της διοργάνωσης, νίκησε 4-0 στα Περιβόλια Χανίων τον Κισσαμικό.

Ο πρώτος αγώνας στη Λεωφόρο είχε λήξει 3-0 υπέρ των “πρασίνων”, οι οποίοι προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 7-0 και θα αντιμετωπίσουν στους “8” τον Αστέρα Τρίπολης.

Σκόρερ χρίστηκαν οι Κλωναρίδης στο 42΄, Χατζηγιοβάνης στο 57΄, Πίσπας στο 78΄ και Μπουμάλ στο 79΄.

 Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε άμεσα στον Βίκτορα Κλωναρίδη την ευκαιρία να αγωνιστεί μετά την προ διημέρου επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος και φρόντισε να τον αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού όχι μόνο σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά πραγματοποίησε και εξαιρετική εμφάνιση. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και σε άλλους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, το “τριφύλλι” ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 4 παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας (Χατζηγιοβάνης, Μίγγος, Πίσπας, Μαρινάκης).

Στο 42΄ άνοιξε το σκορ, όταν από λάθος του Γιαλούση ο Κλωναρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 57΄ με κοντινό πλασέ του Χατζηγιοβάνη μετά από σέντρα του Κλωναρίδη. Ακολούθησε το 3-0 με τον Πίσπα στο 78΄, όταν πλάσαρε τον Πολίτη μετά από κάθετη πάσα του Μπουμάλ. Ο τελευταίος ήταν σκόρερ του τέταρτου τέρματος των “πρασίνων” στο αμέσως επόμενο λεπτό (79΄), όταν, από κακή μεταβίβαση της μπάλας από τον Πολίτη, μπήκε στην περιοχή και τον πλάσαρε για να κάνει το 0-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κισσαμικός: Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μαντζής, Στογιάνοφ (69΄ Κίκε).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουλτ, Μολέδο (66΄ Κουτρουμπής), Ευαγγέλλου, Μαρινάκης, Ρέις, Ζέκα (61΄ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58΄ Πίσπας), Ρινάλντι.