X

Πιο κοντά στον τίτλο η Τσέλσι

Η υπόθεση τίτλος στην Αγγλία μοιάζει... τελειωμένη για την Τσέλσι, που «καθάρισε» με 3-1 την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». "Ζωντανή" στη μάχη του τίτλου η Τότεναμ.

Ant1news

 

Τι κι αν είμαστε ακόμη στις αρχές Φεβρουαρίου, τι κι αν διεξάγεται μόλις η 24η αγωνιστική; Η υπόθεση τίτλος στην Αγγλία μοιάζει... τελειωμένη για την Τσέλσι, που «καθάρισε» με 3-1 την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την άφησε δώδεκα βαθμούς πίσω της.

Μία κεφαλιά του Μάρκος Αλόνσο στο 13΄ (με τον σκόρερ όμως να έχει κάνει φάουλ, χτυπώντας με τον αγκώνα στο πρόσωπο τον Μπεγερίν), ένα καταπληκτικό σόλο του Αζάρ στο 53΄ (έφυγε ένας με πέντε στην αντεπίθεση και σκόραρε!) και ένα δυνατό σουτ του Φάμπρεγας στο 85΄ (ο Ισπανός δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην παλιά ομάδα του) έκριναν το ντέρμπι του Λονδίνου, καθώς το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ζιρού.

Η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα στην Premier League, που δείχνει ικανή να απειλήσει την Τσέλσι στη μάχη του τίτλου. Το γκολ του Κέιν στο 54΄ χάρισε στους «πετεινούς» τη μεγάλη νίκη επί της Μίντλεσμπρο (1-0) και έφερε την ομάδα του Ποκετίνο στο -9 από την κορυφή.

Η Λίβερπουλ δεν εκμεταλλεύθηκε την ήττα των «κανονιέρηδων» για να «σκαρφαλώσει», έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση της κατάταξης, αφού οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 2-0 εκτός έδρας από τη Χαλ.

Στο μεταξύ, η Έβερτον επιβλήθηκε 6-3 της Μπόρνμουθ με τέσσερα γκολ του Λουκάκου, ενώ η ουραγός Σάντερλαντ συνέτριψε 4-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να «συγκατοικούν» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.