X

Επαφές Παναθηναϊκού με Μόλινς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 29χρονο Σουηδό διεθνή επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Κίνας. Το προφίλ του παίκτη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί και οι “πράσινοι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκιγιέρμο Μόλινς.

Ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός, που έχει γεννηθεί στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Ρένε, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάλμε το 2006 με 106 συμμετοχές και 15 γκολ έως το 2011. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη συνέχεια σε Άντερλεχτ και Μπέτις και επέστρεψε στη Μάλμε το 2013 με 19 γκολ σε 36 συμμετοχές έως το καλοκαίρι του 2016.

Μετακόμισε στην Κίνα αλλά δεν κατέφερε να προσαρμοστεί εκ νέου μακριά από το πρωτάθλημα της Σουηδίας και στις 31 Δεκεμβρίου έμεινε ελεύθερος.

Ο Μόλινς, που μετρά έξι συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επίθεσης, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα, ενώ γνωρίζει καλά τους Μπεργκ και Χουλτ που αγωνίζονται στο “τριφύλλι”.