X

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 με το εισιτήριο για τους «4» να... παίζεται στην ρεβάνς του Περιστερίου.

Ant1news


Δεν… κούνησαν το πλεκτό Ολυμπιακός και Ατρόμητος στο Καραϊσκάκη. Έμειναν στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς, ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σα Πίντο στο ματς που εξελίχθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και για τις δύο ομάδες. 

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός, έδειξε διάθεση και είχε ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Καρντόσο στο 24', αλλά και το σουτ του Αρανσιφάρντ στο 35', που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Γκορμπούνοφ. Παρουσίασε, όμως, και πάλι τα γνωστά κενά στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 20λεπτο, βρήκε διαδρόμους στις αντεπιθέσεις του και δημιούργησε κι αυτός τις δικές του φάσεις, όπως αυτή στο 28', που ο Πλατέλλας από εξαιρετική θέση πλάσαρε εντελώς άστοχα. 

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το β' ημίχρονο, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, όμως ειδικά οι γηπεδούχοι εμφανίζονταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Μπέντο πέρασε Σεμπά και Φορτούνη και η πίεση μεγάλωσε. Ωστόσο, την πολύ μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Ατρόμητος, όταν στο 83' ο Νικολάου έκανε τραγικό λάθος, ο Κιβρακίδης πήρε την μπάλα και τη γύρισε στον Λε Ταλέκ, που εντελώς μόνος του την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο νεοεισελθών Ιντέγε, επίσης μόνος του, αστόχησε στην κεφαλιά του. 

Οι συνθέσεις: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Σισοκό, Βιάνα, Νικολάου, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61' Σεμπά), Μάρτινς (66' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80' Ιντέγε). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80' Παντελιάδης), Μπάγκα, Ούμπιντες, Πλατέλλας, Τόνσο (85' Νάτσος), Λημνιός (69' Κυριακίδης), Λε Ταλέκ.