X

Ολυμπιακός: θέλει τη ρεβάνς από τη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός αναζητά «εκδίκηση» από τη Λάρισα για την ήττα στην «AEL FC Arena», στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Οσμανλίσπορ.

Ant1news

Του Γιώργου Χατζηδάκη

Απέναντι στη μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει έως τώρα εντός των συνόρων, τη Λάρισα, ο Ολυμπιακός ψάχνει απόψε (19.30) τη «ρεβάνς» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λίγες ημέρες πριν φορέσει και πάλι τον ευρωπαϊκό του «μανδύα».

 Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «τρίποντο» της  νίκης, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πρώτο ματς με τους Τούρκους για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Πάουλο Μπέντο κράτησε «κλειστά τα χαρτιά του» στην χθεσινή προπόνηση όσον αφορά την ενδεκάδα. Με δεδομένο ότι πήρε τρεις επιθετικούς, το πιο πιθανό είναι να παίξει και πάλι 4-4-2 με ρόμβο. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Καπίνο, με τους Παρέδες, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια να συνθέτουν την αμυντική γραμμή.

Ο Ρέτσος είναι φαβορί για τη θέση του αμυντικού χαφ, με αουτσάιντερ τον Ρομαό. Οι Ανδρούτσος, Φορτούνης και Σεμπά θα συμπληρώσουν την τετράδα στον άξονα. Όσον αφορά τον παρτενέρ του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης, περισσότερες πιθανότητες έχει ο Ανσαριφάρντ.

Στη διάθεση του Μπέντο βρίσκονται ακόμη οι Λεάλι, Καρντόσο, Σισοκό, Μάριν, Μπουχαλάκης και Ελιουνούσι.