X

Χατ-τρικ ο Μάρκους Μπεργκ

Σε μεγάλα κέφια ο Σουηδός στράικερ, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μία εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ant1news

Με τέσσερα γκολ στα τελευταία 25 λεπτά, ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 τον Παναιτωλικό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκους Μπεργκ με χατ τρικ (67΄,80΄, 90+2΄) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ενώ σκόραρε και ο Ρόμπιν Λουντ (88΄).

Το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικές ημέρες, δημιούργησε προσδοκίες ότι κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Προσδοκίες οι οποίες δεν δικαιώθηκαν στο α΄ ημίχρονο, όπου οι “πράσινοι” παρουσίασαν το γνώριμο φετινό -κακό- τους πρόσωπο. Μετά το 50΄ όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο ορεξάτοι, με τον Εμποκού να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς και τον Μπεργκ να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η λύση, τελικά, προέκυψε από ένα πολύ τυχερό γκολ στο 67΄ με τον Βιγιαφάνες να πιάνει την κεφαλιά και μετά από τριπλή καραμπόλα τη μπάλα να καταλήγει στον Μάρκους Μπεργκ όπου έγραψε το 1-0. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, όμως στο 80΄ το ματς πήρε οριστικά το δρόμο του. Ο Μπεργκ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Κούσα και “κρέμασε” τον Κυριακίδη για το 2-0, ενώ στο 88΄ ο Ρόμπιν Λουντ πέτυχε το τρίτο γκολ από ασίστ του Βιγιαφάνες. Ο Μπεργκ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις (90+2΄) με κεφαλιά από σέντρα του Ζέκα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (37΄ Κουρμπέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (46΄ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέδο, Εμποκού (78΄ Λουντ), Κουλιμπαλί.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο (73΄ Μουνιός), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα (79΄ Παπαδόπουλος), Λόπες, Χαντάκιας (66΄ Κουτρομάνος).