X

Βίντεο-ντοκουμέντο από τα έκτροπα των οπαδών της Σάλκε στην Θεσσαλονίκη

Οι θερμόαιμοι οπαδοί του γερμανικού συλλόγου, μαζί με υποστηρικτές τους από τα Σκόπια, τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης.

Ant1news

"Γυαλιά καρφιά" τα έκαναν σε μία καφετέρια στη Λεωφόρο Νίκης στην παραλία της Θεσσαλονίκης οπαδοί της Σάλκε, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους 32 του Europa League. 

Γερμανοί χούλιγκαν επιτέθηκαν απρόκλητα στους πελάτες, πετώντας τραπέζια και καρέκλες, ενώ έσπασαν και προστατευτικά τζάμια. 

Εν τω μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι μαζί με τους Γερμανούς χούλιγκανς υπήρχε και ομάδα Σκοπιανών, που συμμετείχε στα επεισόδια, κάτι πάντως, που δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές. 

Όπως έγινε γνωστό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγήθηκε ένας 24χρονος Γερμανός, οπαδός της Σάλκε, που συνελήφθη για την επίθεση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που συνδέονται με την αθλητική βία, όπως επίσης για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορές και απρόκλητη απόπειρα σωματικής βλάβης, επειδή πέταξε κουτάκι μπύρας σε θαμώνα του καταστήματος.