X

Με Ιντέγε, Φορτούνη και Ελιουνούσι ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Μπέντο να επιστρατεύει το “βαρύ πυροβολικό” των πρωταθλητών. Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αποκλεισμός-έκπληξη του Ανσαριφάρντ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Κώστας Φορτούνης φώναξε “παρών”, ο Μπράουν Ιντέγε “έσφιξε τα δόντια” και ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο, ο Ταρίκ Ελιουνούσι κέρδισε τη δική του μάχη με τον χρόνο και ο Ολυμπιακός θα “πολιορκήσει” το ΟΑΚΑ με σχεδόν όλα του τα “όπλα”.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Οσμανλίσπορ μπορεί να είναι “ζωής ή θανάτου”, όμως οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν πάση θυσία να “εκπορθήσουν” το οχυρό της ΑΕΚ και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Άγκυρα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Παρέδες. Ο άσος από το Εκουαδόρ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και ανέτρεψε τα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, που προσανατολιζόταν να προφυλάξει τον Φιγκέιρας ενόψει Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δεν πήρε το... μάθημα του την περασμένη Πέμπτη με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη, καθώς προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Όσκαρ Καρντόσο και να αφήσει εκτός τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναμενόμενα ήταν τα “κοψίματα” των Μάριν, Τσόρι, Καμπιάσο και Μπουχαλάκη. Τουλάχιστον στην 18άδα του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Μανουέλ Ντα Κόστα έπειτα από δύο μήνες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα.