X

“Σκόρπισε” τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός

Πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο ο Παναθηναϊκός μετά το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Το τελικό αποτέλεσμα «μαρτυρά» τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Ant1news

 

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά απολαυστικός και με το εμφατικό 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα. Ο Κλωναρίδης στο 7΄, ο Μπεργκ στο 9΄, ο Μολέδο στο 30΄, ο Εμποκού στο 39΄ κι ο Μπουμάλ στο 83΄ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο των «πρασίνων» στο τρίτο χρονικά ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το τελικό αποτέλεσμα «μαρτυρά» τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε ένα «μαγικό» πρώτο ημίχρονο απέναντι στην άμυνα-«παιδική χαρά» των Αρκάδων και παίζοντας εξαιρετικά στην αντεπίθεση κατάφερε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι από τα πρώτα 30 λεπτά. Χρειάστηκε να περάσουν 23 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 1994 που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει 4 γκολ σε ένα ημίχρονο, σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (22΄ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65΄ Ιγκόρ), Φαρίνια (46΄ Τσιλιανίδης), Μανιάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο.Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης (81΄ Ρέις), Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού (46΄ Π.Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74΄Πίσπας), Μπεργκ