X

Βαριά “καμπάνα” περιμένει τον Αντσελότι για την άσεμνη χειρονομία (βίντεο)

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου σήκωσε το μεσαίο δάκτυλο σε οπαδούς της Χέρτα που, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έφτυσαν.

Ant1news

Ένα τεταμένο φινάλε και μια χειρονομία ασυνήθιστη από τον Κάρλο Αντσελότι, δημιούργησαν ένα πολεμικό σκηνικό στο Βερολίνο.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στη Χέρτα και την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1, ο προπονητής των Βαυαρών αποθανατίστηκε από τις κάμερες της ZDF να σηκώνει το μεσαίο του δάκτυλο προς τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Οι οπαδοί της Χέρτα ήταν εξαγριωμένοι για το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που επιτεύχθηκε δευτερόλεπτα μετά την συμπλήρωση και των πέντε λεπτών επιπλέον χρόνου που είχε δείξει ο διαιτητής, Πάτρικ Ίτριχ.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι στη γερμανική τηλεόραση ARD: «Ναι, έκανα τη χειρονομία, αλλά επειδή με έφτυσαν», εξήγησε ο Ιταλός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Χέρτα, Πολ Νταρτάι, επικεντρώθηκε στο χρονικό διάστημα που σημειώθηκε το γκολ τονίζοντας: «Ήταν ένα μπόνους για την Μπάγερν. Είμαι εξοργισμένος».

Δείτε το στιγμιότυπο με την άσεμνη χειρονομία του Κάρλο Αντσελότι: